Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Revision er meget mere end tal

Regnskab og bogføring er selvfølgelig stadig en stor del af arbejdsopgaverne, men hos Aros Revision er forretningsudvikling og optimering af driften ude hos kunden mindst lige så vigtige opgaver.

Fremtidens revisor er ikke bare en talknuser. Han eller hun er en vigtig del af kundens forretning, og derfor vil Aros Revision gerne tiltrække regnskabselever, som både kan knuse tal og hjælpe kunden med at optimere driften.

Det fortæller funktionschef hos Aros Revision, Berit Boss Brøndum. Hun peger på, at det handler om at være på forkant med kundens forventninger, så Aros Revision sammen med kunden kan udvikle forretningen og optimere driften.

»Vi er et ungt firma, som tager hånd om hinanden«

»Alle revisorer kan lave et regnskab, men vi vil gerne hjælpe vores kunder 360 grader rundt. Jeg plejer at bruge en fodboldbane som billede på vores arbejde. Regnskabet er spillet på midtbanen, men vi spiller på hele banen, både i forsvaret og i angrebet, når vi rådgiver vores kunder. Derfor søger vi altid elever, som er nysgerrige på faget og som gerne vil hjælpe med at udvikle vores kunders forretning«, siger Berit Boss Brøndum.

Aros Revision betjener kunder indenfor alle brancher over hele landet, og har igennem en årrække specialiseret sig indenfor revision og rådgivning til tandlæger.

»Vores lange erfaring og målrettede specialisering inden for tandlægebranchen gør, at vi har udviklet særlige kompetencer og viden inden for denne branche. Vi er i dag én af tandlægebranchens foretrukne samarbejdspartnere og betjener et meget stort antal tandlæger og tandlægevirksomheder og fællesskaber over hele landet«, siger Berit Boss Brøndum.

Selvstændigt ansvar til eleverne

Hos Aros Revision, der har domicil i Aarhus samt en afdeling i København, arbejder medarbejderne i mindre teams, hvor regnskabseleven er en aktiv del af det faglige og sociale miljø. Eleven får hurtigt et selvstændigt ansvar og arbejder med egne opgaver for kunderne.

»Vi har mange sociale arrangementer, og jul og fødselsdage bliver altid fejret, og så er der en uformel tone, så vi kan altid spørge vores kolleger til råds«

»Vi er et ungt firma, som tager hånd om hinanden. Det betyder, at vores elever hurtigt får deres egne opgaver, men de har hele tiden en erfaren revisor ved deres side, som kan hjælpe med råd og vejledning«, fortæller Berit Boss Brøndum og tilføjer, at de løbende fylder både ansvar og kompetencer på eleverne.

»De lærer virkelig noget, og mange af vores elever starter da også på HD, mens de er hos os«, tilføjer hun.

Det har været fedt

En af de elever, som allerede er i gang med en HD ved siden af elevpladsen hos Aros Revision, er 19-årige Sara Dawall. Hun startede som elev i afdelingen i København i august sidste år efter HHX.

Sara Dawall læser HD som aftenstudie ved siden af sin elevstilling hos Aros Revision. Foto: Aros Revision.

»Jeg synes virkelig, det har været fedt. Jeg kan rigtig godt lide, at det er meget praktisk arbejde med konkrete opgaver, så det er et godt alternativ til et fuldtidsstudie, som er mere teoretisk«, siger Sara Dawall og påpeger, at både ansvar og det sociale på kontoret er med til at gøre arbejdsdagen både sjov og spændende.

»Vi har mange sociale arrangementer, og jul og fødselsdage bliver altid fejret, og så er der en uformel tone, så vi kan altid spørge vores kolleger til råds, og så betyder de mange opgaver, at vi også får opbygget gode relationer til kunderne«, fortæller Sara Dawall.

Dynamisk miljø

På hovedkontoret i Aarhus er Frederik Søby V. Poulsen snart færdig med sin elevtid, når han pr. 1. september skifter elevtitlen ud med en fastansættelse.

»Jeg har været rigtig glad for min elevtid. Jeg har altid været en talknuser, men det har været spændende at arbejde med mange forskellige opgaver indenfor revision. Vi kommer tæt på kunderne, når vi f.eks. skal hjælpe med forretningsudvikling«, fortæller Frederik Søby V. Poulsen og tilføjer, at et godt mix blandt medarbejderne er med til at sikre et dynamisk miljø hos Aros Revision.

- Vi har et godt mix blandt medarbejderne, og det er med til at sikre et dynamisk miljø, fortæller Frederik Søby V. Poulsen. Foto: Aros Revision.

»Der er en god blanding af erfarne revisorer og forholdsvis nyuddannede medarbejdere, og hvis man får en idé, så skal man bare prøve den af. Det skaber en god energi, som gør, at det er et godt sted at være«, siger Frederik Søby V. Poulsen.

Aros Revision blev etableret i 2005. Firmaet har fire partnere, som alle er statsautoriserede revisorer. Herudover er der beskæftiget ca. 50 medarbejdere i Aarhus og København.

Læs mere om Aros Revision på her.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.