Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ungdommens folkemøde vender tilbage

D. 9. september sættes teltpløkkerne i jorden i Valbyparken, når Ungdommens Folkemøde vender tilbage efter sidste års corona-aflysning. Med 18.000 deltagere, 43 organisationer og mere end 150 forskellige indslag og kunstinstallationer, sættes idéerne og nysgerrigheden fri, når vi igen må samles til årets demokratifestival for unge.

Efter nedlukningen er mødet med nye mennesker, der kan give friske perspektiver, vigtigere end det har været længe. Vi har vænnet os til at se de samme gamle, trætte ansigter igennem skærmen, og vi har manglet at blive udfordret og at lytte til andres synspunkter.

Deltag i debatten på Ungdommens Folkemøde d. 8. og 9. september i Valbyparken. Foto: Ungdommens Folkemøde.

Nysgerrigheden og livsmodet er så småt begyndt at vende tilbage efter en sommer med høj sol, varme bølger og sågar koncerter og festivaler. Denne nysgerrighed tager vi udgangspunkt i på Ungdommens Folkemøde, med et program der tager fat i alt fra hvordan svampe kan være med til at løse tidens store kriser, spørger ind til fire unges dybeste hemmeligheder, diskuterer Grønland og Rigsfællesskabet og taler med kvindelige topatleter.

Ungdommens Folkemøde byder på indslag til enhver smag, og helt sikkert også noget, der vil udfordre vores grundtanker og sikre at vi går fra festivalen med nye perspektiver på verden og måske endda os selv.

Du kan stadig nå med! Tilmelding er helt gratis på Ungdommens Folkemødes hjemmeside.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.