Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Hold bordbooking, kolde drinks og soundtrack samlet ét sted

Hvis du er kommet hjem fra ferie og festivaler med lavvande på kontoen, men stadig har lyst til at feste og gå i byen, så er der en nem måde at gøre det på. Og det behøver ikke involvere, at du skal ud at samle flaskepant eller tigge øl hos vennerne. Din udvej er nemlig en app.

Præsenteret af PENTHOUSE

Københavns største og gladeste klub, Penthouse, har udviklet en app, som kan hjælpe med alt fra at få flasker til bordene på klubben, til at sætte gang i forfesten eller havefesten derhjemme. På klubben kan du bruge appen til at købe entré, booke borde og hæve cash til at købe drinks og flasker i baren. Hjemme til forfesten kan du sætte gang i festen med appens radiofunktion, som fredag og lørdag sender musikken fra klubben direkte ud til din telefon og resten af ugen kører der playlister sammensat af Penthouse’ DJs.

Når du bruger appen til køb på klubben kan du vælge at lade betalingen køre over telefonregningen. På den måde vågner du ikke op næste morgen til et glødende rødt dankort, som måske i forvejen har det hårdt efter ferierejser, sommerkoncerter og festivaler. Betalingen bliver først trukket måneden efter, så du har et par uger til at tage en ekstra vagt på jobbet eller løbe ærinder for din gangbesværede nabo og tjene pengene ind igen.

Hvis du er så heldig at kontoen er fuld, men du helst vil slippe for at slæbe rundt på pung eller pengekat, så kan du roligt lade dankortet ligge derhjemme, for Penthouse appen har integration med mobilepay. Og hvis du skal bruge kolde kontanter til taxaturen hjem eller tre cheeseburgere til natmad, så kan du hæve penge på klubben via appen også.

Appen har i øvrigt også integration med Facebook, så du kan se og tilmelde dig alle klubbens events og arrangementer direkte i appen, og så lægger de sig i din Facebook-kalender af sig selv. De billeder, som bliver taget på klubben hver weekend, bliver også trukket fra Facebook og over i appen, og det samme gør Penthouse’ stemningsvideoer, så man kan (gen-)se stemningen og måske spotte sig selv på dansegulvet. Kort sagt er det hele samlet ét sted.

Hent Penthouse appen i App Store eller på Google Play, så du er klar til weekendens fest med det samme.

Konceptet er, at når entréen er betalt, er der fri bar. Det betyder, at der er Royal øl, Tempt cider, Faxe Kondi Booster og sodavand af enhver art hele natten – så meget man overhovedet kan drikke.

Om Penthouse

Penthouse har siden 2011 leveret fest og fede oplevelser på adressen Nørregade 1, lige om hjørnet fra Gammel Torv. På Penthouse er der garanti for, at der altid er gang i den på dansegulvet, og de glade medarbejdere gør alt for, at alle føler sig velkomne og har en fest.

Advertorialen er lavet i samarbejde med PENTHOUSE.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.