Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Sabbatår der gør en forskel

Adventure Heart arrangerer unikke grupperejser for unge mellem 18 og 30 år med en kombination af eventyrlige oplevelser og frivilligt arbejde i fællesskab med andre unge fra hele verden.

”Turen til Venezuela levede op til alle mine forventninger, det er det mest fantastiske eventyr nogensinde. Alt var gennemført og tilrettelagt, og oplevelserne er så fantastiske, at jeg ville ønske det for alle unge mennesker!” - Anna,  rejste med os til Venezuela og Cuba.

Adventure Heart har i 30 år været specialister i at arrangere grupperejser og sende unge mellem 18 og 30 år langt, langt væk. Der er ingen danske rejsevejledere, men de lokale guider taler engelsk og du får nogle sproglektioner, for at gøre oplevelsen så autentisk som muligt. Det handler også om at støtte op om lokalsamfundet og derfor samarbejder Adventure Heart med en række lokale partnere, som gør det muligt at besøge de fjerneste befolkningsgrupper i verden.

En gruppe frivillige bliver budt velkommen af et lille lokalsamfund i den nordlige del af Laos.

SKRÆDDERSY DIN REJSE

Der er mange kombinationsmuligheder, så du kan f.eks.  opleve både Thailand, Laos og Cambodia eller besøge løver og vilde dyr i Botswana. Afhængig af din destination kan du udover selve programmet tilpasse aktiviteter, så du kan få opfyldt din drøm om f.eks. bungee jumping eller afprøve en lokal vandsport.

Det frivillige arbejde kan også blive en del af din rejse og det kan være alt fra undervisning på skoler til børnepasning på et børnehjem. Her får du mulighed for at opleve dig selv i voksenrollen, og du vil opleve deres glæde af din tilstedeværelse. Hele sammensætningen er noget, der giver power til den personlige udvikling, påpeger direktør Susan Ravn.

”Jeg husker tydeligt den sidste dag i vores første uge som fodboldtrænere. Træningen var hård, men efter træningen var alt forandret. Vi følte os helt høje. En så lille indsats ændrede hele dagen for de fattige børn. De havde set frem til løbet og var glade. På det tidspunkt følte vi for første gang, at vores arbejde gav mening og gjorde en forskel” siger Kristoffer, der oplevede Tanzania og Zanzibar.

Med fuld blus på solen, nyder denne gruppe en pause i skyggen ved en flodbred i Venezuela.

DEL MED DINE VENNER

”Jeg blev en eventyrer fra mine tidlige år og forstod hurtigt, at sprog var et must, hvis jeg skulle kommunikere med mennesker i andre lande, så det blev min passion og mission” fortæller Kirsten Lillelund, som er ejer og stifter af Adventure Heart. Hun voksede op med en far, der i 1920’erne og 1930’erne sejlede på de store verdenshave, så inspirationen og interessen for fremmede lande og andre kulturer var en naturlig del af hverdagen. Det startede med erhvervs-og sprogrejser, men i takt med, at danskerne blev mere rejsevante, zoomede kikkerten ind på adventure rejserne. Susan Ravn gør opmærksom på, at grupperejser skaber en tryghed samtidig med fællesskabet og muligheden for at opleve rejsen med andre unge. Det giver venner for livet!

”Det gode ved at rejse i grupper er, at du altid har nogen at dele alle nye indtryk og oplevelser med. Gruppen gav mig styrke, glæde og gåpåmod, når trekkingen blev lidt  hård…” siger Camilla, som rejste til Nepal, Tibet og Bhutan.

Adventure Heart sørger for at man er godt forberedt og klædt på til rejsen og det at blive rusket godt op i de danske rødder før afrejse. Vi afholder afrejsemøder så vores deltagere er trygge og har en solid ballast i mødet med det ukendte, fortæller Susan Ravn.

Humøret er på 100% og en af vores grupper er meget klar til Riverrafting i Nepal.

OPLEV DIG SELV OG VERDEN

”Det var en oplevelse! Turen hjalp med de store beslutninger. Hjalp, i den forstand, at man kommer ud for ting man aldrig ville herhjemme. Man bliver udfordret, rørt og måske overrasket over sider af sig selv, man ikke vidste man havde. Det er en god måde at lære sig selv at kende på, sine grænser og ikke mindst sine værdier” fortæller  Christian, som besøgte Maldiverne, Nordindien og Himalaya. At sætte tingene herhjemme i perspektiv, skabe indsigt og selvindsigt, og ikke mindst gøre dig klar til din fremtid som verdensboger. Det er passionen i Adventure Heart.

Adventure Heart

  • Adventure Heart er en privat dansk virksomhed, som ikke er underlagt en større organisation
  • Mere end 15000 unge mennesker er sendt ud i verden
  • Adventure Heart er medlem af Rejsegarantifonden, og du er dermed beskyttet mest muligt
  • Fly og forsikring arrangeres ligeledes med bestillingen af rejsen. På den måde er der sørget for alle praktiske rammer
  • Der afholdes løbende rejse foredrag rundt om i landet, hvor tidligere deltagere fortæller om programmerne og deres egne oplevelser

Læs meget mere om dine rejsemuligheder og Vær med i konkurrencer på www.adventureheart.com

Følg os på Facebook og Instagram.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.