Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Vil du have flere studierabatter?

Gør hverdagen nemmere med et 3-i-1 studiekort – det første år for 0 kr.

Nu kan du rydde ud i kortjunglen. Danske Bank har gjort livet lidt nemmere for studerende ved at samle hele tre funktioner i ét kort.

”Det er afgørende for os, at unge bliver klædt godt på til den økonomiske del af deres studieliv. Derfor får man med det nye kort både studiekort, MasterCard og årsrejseforsikring. Og samtidig får man også adgang til over 40.000 rabatter, 125.000 forskellige steder i 130 lande”, siger Gitte Le Grand, Privatdirektør i Danske Bank, Ung Direkte.

Kortet er udviklet i samarbejde med ISIC (International Student Identity Card) og fokuserer på, at give konkurrencedygtige priser, de bedste digitale løsninger og relevante rabatter.

”Unge og studerende er et vigtigt satsningsområde for Danske Bank. Derfor har vi særlig favorable tilbud til målgruppen. Der er heller ingen tvivl om, at det også appellerer til unge, at vi er førende inden for digitale løsninger som eksempelvis Mobil Pay og forbrugsoverblikket i vores mobilbank. ISIC er til gengæld ekspert i at skaffe de bedste rabatter til de studerende. På den måde skaber vi sammen et unikt tilbud til de unge,” forklarer Gitte Le Grand med stolthed i stemmen.

Hun understreger samtidig, at de unge efterspørger relevante råd og personlig sparring i øjenhøjde, og derfor har Danske Bank det seneste år desuden arbejdet på at udvikle bankens unge-afdeling – Ung Direkte:

”Målet med at have en særlig enhed, der er hundrede procent fokuseret på unge og studerende er udover rådgivning og sparring, at vi skal være endnu bedre til at udvikle produkter, der giver værdi for unge og studerende. Det er 3 + 1 kortet er et godt eksempel på,” siger hun og tilføjer:

”Vi har lanceret et attraktivt kort, som rigtig mange unge kan få glæde af. Kortet kan skabe tryghed og hjælpe de unge, så deres penge strækker længere – og det var målet.”

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.