Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Få mest ud af dit sabbatår!

Tjen penge og få værdifulde kompetencer til fremtiden ved at vælge det rigtige job.

Når beslutningen om et sabbatår er truffet, melder det næste spørgsmål sig. Hvordan skal du tjene penge til at nyde den frihed, som kommer, når lektier og undervisning er lagt på hylden for en stund?

Hos Storm Group er der mulighed for at tjene penge ved at tale med mennesker.

“Vores teams består af entusiastiske og udadvendte mennesker, som får et sjovt og socialt fuldtidsjob, og samtidig får nogle værdifulde kompetencer til deres CV,” forklarer Kasper Aagaard, som er Recruitment Manager i Storm Group.

Jobbet han taler om, er indenfor feltet Field Marketing. Det handler simpelthen om at komme ud og møde nogle mennesker, som kunne være interesserede i de ydelser, som Storm Groups kunder tilbyder.

Sammen med en kollega er man ‘ude i felten’, hvor man møder kunderne ansigt til ansigt og sælger og markedsfører et produkt inden for telekommunikation, energi eller velgørenhed.

Hos Storm Group er der mulighed for at tjene penge ved at tale med mennesker.

VILJE OG VEDHOLDENHED

Storm Group uddanner medarbejderne i deres internt udviklede salgsuddannelse, MMD, som sikrer udvikling i salgsteknik, produktkendskab og karriereudvikling.

Og jobbet giver mulighed for at tjene gode penge ved dygtiggøre sig i at kommunikere med potentielle kunder, fortæller Kasper Aagaard:

“Vi ser særligt efter tre karaktertræk hos nye medarbejdere. De skal have viljen til at lære, de skal være vedholdende og de skal være entusiastiske. Hvis det er tilfældet, så sikrer vi redskaberne til at få succes med jobbet.“

Hvis du viser dig at have talent for Field Marketing, giver Storm Group gode muligheder for at avancere.

“Alle vores ansatte er startet i ‘felten’, og har udvidet deres arbejdsområder derfra. Vores to salgsdirektører er eksempelvis selv startet i ‘felten’,” siger Kasper Aagaard.

Men også hvis du ikke ser det som et job, du skal have resten af livet, er der gode muligheder hos Storm Group.

“Vi er helt afklarede med at folk ikke nødvendigvis vil have dette job i mange år. Det er også bare en god måde at tjene nogle penge på.”

Muligheden for at arbejde med mange andre unge er noget af det, som gør Storm Group attraktivt.

“Vi har tre konferencer om året, hvor 150-200 ansatte mødes til en lærerig og sjov dag! Der plejer at være gang i den,” siger Kasper Aagaard.

Advertorialen er lavet i samarbejde med Storm Group.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.