Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

”Jeg kommer på en fed rejse, og jeg tjener penge samtidig"

Nynne er på en rejse for livet, hvor hun får masser af nye venner og oplever en fremmed kultur, samtidig med at hun lærer at stå på egne ben. Du kan gøre det samme i dit sabbatår.

Er du allerede begyndt at tænke på, hvordan du vil bruge dit sabbatår? Nogen rejser, andre arbejder, men hvorfor ikke kombinere de to ting, inden du skal videre til næste kapitel i livet?

Det gør 19-årige Nynne Cecilie Bechmann fra Holstebro, der i slutningen af august tog flyet til Malaga, efter hun havde afsluttet sin HF. Her fik hun job hos kontaktcentret TMPO, hvor hun sammen med 70 unge kollegaer sælger produkter og ydelser til privat og erhverv i Danmark.

”Jeg er en meget spontan person. Der skulle ske noget, og jeg vidste, at der hos TMPO ville være gang i den hele tiden. Selv om man er omkring de samme mennesker, så sker der noget vidt forskelligt hver dag. Jeg slår to fluer med ét smæk. Jeg kommer på en fed rejse, og jeg tjener penge samtidig,” fortæller  Nynne.

Jeg slår to fluer med ét smæk. Jeg kommer på en fed rejse, og jeg tjener penge samtidig

Hun arbejder 6-7 timer om dagen blandt en masse andre unge, der også holder sabbatår. Og blandt dem har hun fået en masse nye venner, som hun bruger al sin tid med.

”Det er nyt og spændende, og det er meget udfordrende. Man kan selvfølgelig godt savne dem derhjemme, men hernede får man sig nærmest en ny familie. Man falder hurtigt til og får nye venner. Folk er så åbne, og lige meget hvem man er, så er man en del af det hele,” forklarer hun.

FERIE OG UDVIKLING

Nynne valgte at kombinere rejsen med et arbejde, fordi hun gerne ville modnes og blive mere selvstændig. Det, kan hun allerede mærke, er sket, og da det er første gang, hun er så lang tid hjemme fra, har hun også lært at vaske tøj og lave mad.

Når hun har fri fra arbejde, føles livet som en ferie.

”Man er sammen med sine nye venner, tager på stranden, går ud og shopper og oplever kulturen. Mig og min rumbo skal til Fuengirola i weekenden, og vi skal snart hen til det sydligste punkt i Spanien, Tarifa, hvor vi kan kigge over til Afrika,” siger Nynne.

TRENDSÆTTENDE BERLIN

Hun valgte at tage til solrige Spanien, men igennem TMPO kan man også komme til at arbejde i og opleve den spændende kultur i Berlin. TMPOs afdeling i Berlin ligger i Kreuzberg – den mest eftertragtede bydel blandt unge mennesker, som er præget af forskellige nationaliteter, og hvor hver gade har sit eget særpræg. Graffiti og vilde historier blander sig med retrokaffebarer, unikke caféer og grønne oaser.

Kunne du tænke dig at kombinere en fed rejse med arbejde og personlig udvikling i dit sabbatår, kan du læse meget mere på job.tmpo.dk. Her kan du også tilmelde dig TMPOs nyhedsbrev og på den måde blive opdateret omkring fede jobmuligheder for dig i fremtiden.

Advertorialen er lavet i samarbejde med TMPO.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.