Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: XBOX

Slå kløerne i markedets mest giftige gamingkonsol: Project Scorpio

Den nye spillekonsol fra Xbox giver samtlige konkurrenter på markedet baghjul.

Xbox-teamet i Microsoft er naturligvis bagmændene bag denne gamer-genistreg. 10 års feedback fra gamere har været grobunden for at udvikle det nyeste skud på stammen, som indtil videre går under pseudonymet Project Scorpio. Den kan snart afspille Xbox One og Xbox 360 spil og andet tilbehør i din stue - i en grafik uden sammenligning.

En 6 teraflop-processor, der beskriver, hvor mange beregninger Xbox'en kan foretage, kombineret med  en hukommelsesbredde på 326 GB/s gør, at Project Scorpio er den mest kraftfulde konsol ever made! Ifølge Digital Foundry er maskinens CPU 31 ptc. bedre end det, man finder i Xbox One. Alt i alt lyder konsollen glohed, ja, faktisk lyder det som noget, der sagtens kunne brænde sammen. Men den banebrydende væskeafkøling, som findes i konsollens indre, forhindrer, at Scorpio smelter, når du sidder på 11. time og spiller Call of Duty.

Hvis du allerede er Xbox-fan af henholdvis One og 360, så glæd dig. Microsoft fastslår, at der ikke vil forekomme ændringer i spilkataloget, men at spillene i den nye Project Scorpio bliver afspillet i markant forbedret grafik. Det bliver i ægte 4K og med op til 60 frames i sekundet. Med andre ord: Shit get's pretty real!

På releasedatoen for Projoct Scorpio, som bliver en gang før jul 2017, vil Xbox også annoncere egne spil som State og Decay 2 og Crackdown 3, der vil være klar til at blive smidt i konsollen. Derudover vil Star Wars: Battlefront II, Red Dead Redemption 2 og alle titlerne inden for Call of Duty, Fifa og Madden inden for en overskuelig horisont være tilgængelige i 4K.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvordan Project Scorpio's ydre design kommer til at se ud. Alt vi ved indtil videre er, at indmaden kommer til at sparke røv sammenlignet med andre konsoller, som hidtil har været fremstillet, herunder både hos Xbox og Play Station. Alle spil kommer kort sagt til at se flottere ud med Project Scorpio.

Advertorialen er lavet i samarbejde med Xbox.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.