Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: XBOX

Fuldstændig som at sidde bag rattet selv

Forza Motorsport 7 udkommer i begyndelsen af oktober og er blandt de mest visuelt realistiske bilspil nogensinde.  Spillet er udviklet helt fra bunden til at køre i UHD-kvalitet med 60 billeder pr. sekund, hvilket medvirker til, at Forza Motorsport 7 er den ultimative racingoplevelse bygget i 4K.

Der er bilspil, og så er der Forza Motorsport. Når du sætter dig ned foran skærmen, er det som at sætte sig til rette i sædet i en vaskeægte racerbil på vej ud på racerbanen, og det er præcis den fornemmelse, folkene bag det nye Forza Motorsport 7 er lykkedes med at skabe.

Det er mest visuelt realistiske spil, vi nogensinde har lavet, og jeg tør godt sige

»Det er mest visuelt realistiske spil, vi nogensinde har lavet, og jeg tør godt sige, at Forza Motorsport 7 hører til blandt verdens bedste bilspil,« siger Frederik Raunstrup fra Microsoft og nævner, at spillet udkommer i begyndelsen af oktober til Xbox og PC.

I det nye Forza Motorsport 7 er indlevelse nøgleordet. Spillet indeholder et udvalg af 30 baner og mere end 700 biler, som du kan samle, køre og justere – herunder den største samling af Ferrarier, Lamborghinier og Porscher nogensinde. Og for første gang i Forzas historie kan du personalisere alt fra racerkørerens gear til de enkelte dele i bilerne, så det passer til den tidsperiode, du gerne vil køre i – for eksempel 1980’ernes superbiler.

»Forza Motorsport-spillet har udviklet sig ufatteligt meget over det seneste årti. I dag er det ikke bare et af de mest robuste og imponerende racerspil, men også stedet for en af de mest passionerede og engagerede online gaming-fællesskaber i verden,« konstaterer Frederik Raunstrup.

DYNAMISKE OMGIVELSER

Blandt de mest imponerende visuelle features, som Forza Motorsport 7 består af, er den såkaldte photogrammetry-teknik, som har gjort det muligt at anvende billeder fra virkeligheden til at opbygge spillets udseende.

»Så når du for eksempel kører på Dubai Circuit, vil du kunne se de faktiske klippeformationer langs banen, som de ser ud i virkeligheden, ligesom du vil kunne se vinden blæse sand henover banen ligesom i virkeligheden,« forklarer Frederik Raunstrup.

En anden blændende tech-feature er de dynamiske omgivelser, som er bygget ind i spillet takket være styrken fra Xbox One. Eksempelvis vil skyggen fra skyerne komme og gå i løbet af racet i takt med, at vejret ændrer sig, og vandpytter vil udvide sig i takt med, at regnen siler ned over banen.

Det er denne slags features, som gør ethvert race unikt, hvilket betyder, at du må tilpasse din kørestil til den enkelte runde

»Det er denne slags features, som gør ethvert race unikt, hvilket betyder, at du må tilpasse din kørestil til den enkelte runde, fordi vandpytten på opløbsstrækningen vokser sig større fra gang til gang. Som kører må man derfor hver gang gøre sig mange overvejelser, mens man kører, og ikke blot tænke på at krydse målstregen,« skitserer Frederik Raunstrup.

UDFORDRINGER PÅ ALLE NIVEAUER

Og netop hvordan den enkelte bil skal håndteres bag rattet, er en af de mest motiverende udfordringer ved Forza Motorsport 7. Spillet kræver nemlig en gennemtænkt strategi for køreren, hvad enten det handler om at accelerere, bremse eller mestre et svært sving – dog kan man spille på forskellige niveauer, så alle kan være med.

»Forza Motorsport 7 fortsætter i fodsporene på de foregående spil, hvor der lægges vægt på, at spilleren – eller køreren – kan dygtiggøre sig og blive ved med at blive udfordret,« siger Frederik Raunstrup og uddyber:

»Alt i alt er Forza Motorsport 7 en gennemgående opgradering af en i forvejen fantastisk racing-oplevelse, og det er bare om at træde speederen i bund og køre derudad,« slutter han.

Om Forza Motorsport 7

  • Udkommer 3. oktober 2017
  • 4K grafik i 60 billeder per sekund
  • Mere end 700 biler på over 30 forskellige baner
  • Kan spilles på Xbox og Windows 10 PC
  • Flere forskellige Porscher, Ferrarier og Lamboghinier end noget andet spil

Advertorialen er lavet i samarbejde med Xbox.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.