Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

22 år og arbejdet som skilærer på 3 kontinenter

Min rejse startede da jeg afsluttede min STX uddannelse på Ringkøbing Gymnasium, og jeg ingen anelse havde om, hvad der nu skulle blive af lille mig.

Min rejse startede da jeg afsluttede min STX uddannelse på Ringkøbing Gymnasium, og jeg ingen anelse havde om, hvad der nu skulle blive af lille mig.Jeg var ærlig talt vanvittig bange. Her stod jeg med en masse tømmermænd ovenpå en uge med studentergilder, en rød hue, men uden nogen form for fremtidsplan. Kun en spinkel idé om, at jeg inden længe skulle til de østrigske Alper som skilærer med Snowminds.

Månederne i Østrig fløj alt for hurtigt forbi, og jeg kunne mærke, at jeg slet ikke var færdig med at udforske verden og mig selv. Derfor besluttede jeg hurtigt, at jeg skulle af sted igen. Turen gik endnu en gang med Snowminds, denne gang til intet mindre end Sydafrika og Lesotho.

Turen til Sydafrika gav mig ikke kun gode skioplevelser, men lærte mig hvad viljestyrke, næstekærlighed, overskud og imødekommenhed i virkeligheden er. Selv den dag i dag får jeg en klump i halsen når jeg tænker tilbage på min tid i Afrika.

Efter kun tre måneder i Danmark blev udrejsetrangen endnu en gang for stor og jeg måtte af sted igen. Denne gang gik turen til en af verdens mest eksotiske skidestinationer, Japan.

Mit første år som skiinstruktør sluttede således på toppen af pisten med et fakkeltog nytårsaften i Hokkaido’s powdermekka for at byde det nye år velkommen! Jeg tænkte ved mig selv! “Livet er for fedt!” Et års minder flakkede forbi, og jeg kunne ikke begribe, hvor meget jeg havde oplevet på så kort tid.I løbet af et år har jeg kun udforsket en lille del af verden, men jeg har lært utrolig meget om mig selv.

Selvom jeg til tider har været bange helt ud til tåspidserne, har jeg altid overvundet usikkerheden, som har givet mig mod på endnu mere eventyr og nye spændende bekendtskaber.

Jeg vil for intet i verden undvære mine oplevelser som skiinstruktør. De har været med til at forme mig som menneske, og jeg går mod fremtiden mere sikker på hvem jeg selv er, end nogensinde før.

Snowmind

Du kan læse meget mere om at blive og arbejde som skilærer med Snowminds på:www.snowminds.dk

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.