Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: GOTHA

23.000 unge var samlet til Ungdommens Folkemøde i Valbyparken

Ungdommens Folkemøde 2018 løb af stablen 6.-8. september i Valbyparken, hvor den danske ungdom for tredje år i træk samledes til en festival i demokratiets tegn. Formålet med Ungdommens Folkemøde er at inspirere unge til at engagere sig i samfundet.

På Ungdommens Folkemøde er der fire scener med forskelligt indhold, hvor eksperter, unge, politikere og meningsdannere diskuterer ungerelaterede emner. Store Scene er Ungdommens Folkemøde samlingspunkt med shows og navne, der appellerer til en bred skare af unge. Ungdommens Folkemøde åbnes og lukkes fra Store Scene. Her afholdes politiske debatter, kulturelle indslag, talks og koncerter.

Et af de helt store tilskuermagneter på Store Scene var ”Ballet versus twerk”, et møde mellem datidens og nutidens gadedans med Balletmester på Det Kongelige Teater, Nikolaj Hübbe og Twerk Queen Louise.

Alle tilskuere blev inddraget i arrangement og mange forsøgte sig med twerkens kunst.

Ølkassen var med på Ungdommens Folkemøde 2018 for første gang og er en scene, hvor alle lige fra gymnasieelever til folketingspolitikere kan stille sig op og holde brandtaler på tre minutter.

Talerlisten var åben for alle og mange valgte derfor at skrive sig på talerlisten under afviklingen.

På Ølkassen hyldede vi og revitaliserede den traditionelle ølkassetale, som vækker, provokerer og udfordrer sit publikum. Scenen var åben for alle, der turde at træde op og give deres mening til kende.

Udover et væld af unge på talerlisten, så var politikere, som Mette Frederiksen, Kristian Thulesen Dahl, Morten Østergaard, Pia Olsen Dyhr, Pernille Skipper, Uffe Elbæk, samt Anders Samuelsen oppe at holde en tale på Ølkassen til ungdommen.

Advertorialen er lavet i samarbejde med Ungdommens Folkemøde.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.