Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Youngsters

Youngsters er et koncept for de unge, lavet af unge og med unge bag roret. Alle kan være med, så længe du bare er mellem 13-23 år og har lyst til at lære en masse nye mennesker at kende og blive udfordret. Du behøver ikke kunne sejle for at blive Youngsters, det skal vi nok lære dig.

Youngsters laver camps i hele landet, hvor unge i alderen 13-23 år med eller uden sejlererfaring kan komme og prøve at sejle, være social og møde nye kammerater og opleve alt det som sejlsporten kan gøre.

Man kan komme alene eller sammen med sine venner.

Med Youngsters oplever du alt det bedste fra sejlsporten. Saltvand i håret, fart, røde kinder og du bliver rigtig god til at samarbejde samtidig med du har det sjovt.

En camp består atf sjov undervisning, til lands og til vands, sociale aktiviteter, lørdagsfest og en kapsejlads hvor alle kan være med. Hvis du vil, kan dig og din besætning sejle om at komme med i Sejlsportsligaen, som også kaldes sejlsportens Superliga. Det er her de professionelle sejler.

Når du ankommer, sørger vi for alt. Der er spritnye både (af typen J/70), de bedste trænere fra miljøet og Dansk Sejlunion, lækkert tøj hvis ikke du har dit eget. Dertil er der forplejning, sikkerhedsudstyr og masser af underholdning.

I år holder vi camps i Hellerup, Odder og Sundby.

Youngsters

Youngsters er støttet af Hempel Fonden og etableret i 2018, med de første tre camps som var en kæmpe succes. Hop med på bølgen og prøv det sjoveste, en Youngsters camp.

Du finder link til tilmeldingerne her: www.sejlsportsligaen.dk/youngsters.

Advertorialen er lavet i samarbejde med Youngsters.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.