Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Gør dig klar til at blive revet med

Alle, der brænder for musik, skal have muligheden for at dygtiggøre sig i inspirerende rammer med høj, kompromisløs faglighed og en struktur, der passer ind i et moderne liv. Det har været omdrejningspunktet for vores undervisning, siden vi startede som Det Alternative Rytmiske Konservatorium (DARK) i 1988.

Fra juli 2019 er der et nyt musikakademi i byen, når DARK skifter navn til TRAX. Vores tilgang til musikundervisning er den samme, men med det nye navn følger et nyt koncept og en ny struktur.

Vi bygger videre på mere end 30 års erfaring, når vi til september byder nye elever velkomne på TRAX. Vi tager ansvaret for, at intet bliver overladt til tilfældighederne i arbejdet med at styrke det musiske håndværk.

TRAX er et synonym for at være på sporet af noget, og på akademiet vil du finde vejen gennem læring, musikalitet og kreativitet.

”Vi har arbejdet længe med udviklingen og den nye struktur, som TRAX præsenterer, så jeg har glædet mig enormt meget til lanceringen,” fortæller Tom Kirkegaard, der er leder af TRAX. ”Vores lokaler lige ved Nørreport Station er blevet gennemrenoveret, vores undervisningsudbud er vokset markant, og vores dedikation er tårnhøj”.TRAX har både kursuspakker med intensive forløb på 8-16 uger og enkeltfagsundervisning i instrumenter, sang og teori.

Musikakademiet TRAX

Nørre Voldgade 21, 2. · 1358 København K

trax.dk

hej@trax.dk · 4030 8643

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.