Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Livet på højskole: Bliv en del af Snoghøj familien

Vil du på højskole og arbejde med sang, dans, musical, teater, at instruere, skrive manuskripter, lave scenografi, lyd og lys, film – og undervises af professionelle – så er Snoghøj det rigtige sted for dig!

Presset er massivt fra alle sider. Hvis man hele tiden skal skynde sig – så når man ingen vegne. Hvis man er bange for at fejle – så opnår man ikke noget. Men hvis man giver sig tid til at mærke sig selv, at blive sig selv – så kan man lige pludselig rykke ekstremt hurtigt.

Et hyggeligt højskoleophold

Vi er en lille hyggelig højskole med ca. 70 studerende, hvor alle beskæftiger sig med musical, teater og performance, og du kan få soloundervisning af de dygtigste, professionelle undervisere. Vi regnes som den smukkest beliggende højskole i Danmark med udsigt lige ned til Lillebælt med egen strand, sauna, kajakker, skov og sø. Vi står parat til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil efter højskolen. Du kan blive forberedt til at søge danske, internationale kunstskoler, eller andre uddannelser og du kan også tage HF-fag, ride på heste, dykke, feste, bage kager og blive en del af et kærligt fællesskab, hvor du får al den støtte og opbakning, du har brug for.

Advertorialen er lavet i samarbejde med Højskolen Snoghøj.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.