Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Et vibrerende kreativt miljø

Hvis du har lyst til at prøve dine kreative kræfter af i en verden af frie tanker og snørklede ideer, er Københavns Kunstskole det rette sted for dig.

Hvis du har lyst til at prøve dine kreative kræfter af i en verden af frie tanker og snørklede ideer, er Københavns Kunstskole det rette sted for dig.

Du kan tænke på Københavns Kunstskole som en oplagt forskole for dig, som på sigt har lyst til at søge ind på danske eller internationale, kunstakademier, forfatterskoler, designskoler, arkitektskoler, filmskoler og andre kunstrelaterede uddannelser.

Skolen ligger i hjertet af København. Den er rammen om et inspirerende, udfordrende og fokuseret uddannelsesmiljø, hvor kunst, design, arkitektur og litteratur og film er omdrejningspunktet. Det betyder, at her møder du et væld af andre unge og debuterende kunstnere. De er ligesom dig ved at tage deres første skridt ind i kunstens skønne sære væsen.

Undervisningen på skolen tager udgangspunkt i dine interesser, visioner og arbejde. Uanset om du f.eks. maler eller laver film, kan du forvente at møde en bred vifte af andre kunstneriske felter. På den måde får du rig mulighed for samarbejder på tværs af de kunstneriske discipliner.

Skolens mission er nemlig at opbygge og udvikle et rum, hvor lysten til og forståelsen af billedkunst, arkitektur, design og litteratur og filmiske fortællinger kan vokse.

Skolen består af 6 linjer, billedkunstlinjen, design- og arkitekturlinjen, filmlinjen, skrivelinjen, mode og tekstillinjen og CO-Studio vores tværkunstneriske linje. Derudover har vi tegnekurser, malekurser, serigrafi- og linoleumstryk samt mentorforløb.

Lidt om de forskellige linjer:

Skrivelinjen

henvender sig til alle, der ønsker at styrke deres evner og deres arbejde med at skrive, samt til studerende der ønsker at søge ind på Forfatterskolen, Filmskolens Manuskriptlinje, Dramatikeruddannelsen eller andre skriveskoler i Norden. På skrivelinjen arbejdes der fokuseret og seriøst med at stimulere det individuelle forfattertalent og udvikle nye forståelsesevner gennem læsning af egne og andres tekster og ikke mindst læsning af litteratur fra både ind- og udland.

Billedkunstlinjen

tilbyder et ambitiøst og udfordrende program, baseret på den studerendes individuelle kunstpraksis. Du kan her arbejde målrettet med din ansøgning til kunstakademierne, og få opbygget et solidt ansøgningsmateriale. Vi tilbyder et undervisningsmiljø på højt niveau og med fokus på en yderst kontemporær og

dybdeborende dialog og debat om kunstens væsen.

Design- og arkitekturlinjen

tilbyder forberedende kurser til designskolen og arkitektskolen, og kan fungere som afklaringsforløb i netop dette fremtidige studievalg. Det er et meget struktureret program uge for uge, med undervisning i både teknisk tegning, samt konkrete design- og arkitektopgaver.

Filmlinjen

er for alle der ønsker at prøve kræfter med filmen som historiefortællende format, og for dig der ønsker at arbejde specifikt med ansøgningsmateriale til filmskolerne. Vi fokuserer på den individuelle filmskabers personlige stemme og håndværket i at lave film. Filmlinjen er for filmskabere; både fotografer, instruktører, forfattere og alle andre der ønsker at fortælle i billeder og arbejde dybere med sit eget billedsprog.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.