Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Malene startede på Aalborg sportshøjskole i en relativ sen alder

I en alder af 28 år, besluttede jeg mig for at blive personlig træner gennem Aalborg Sportshøjskole, som skulle tage mig et halvt år

Et valg der har budt på nye venskaber og givet mig en fed mulighed for at sparre med folk der havde samme interesser som mig. Noget af det vigtigste jeg har kunne tage med mig fra Fitness linjen, er at bruge de redskaber jeg fik fra timerne i praksis. Det er for mig at se ret essentiel om man overhovedet fungerer som træner og om jobbet er noget for én, ved at teste det af på nogle der nu også vidste at vi var under uddannelse.

Af sidefag havde jeg blandt andet styrketræning, hvor jeg fik prøvet kræfter med mange forskellige træningsteknikker, som jeg formentlig ikke ville have prøvet, hvis ikke jeg havde gået på højskolen med de rette kompetencer og hjælp til udførelsen. Jeg er en learning by doing person, som i måske nok kan høre, derfor gav det god mening for mig.

Hvor er jeg så nu?

Gennem min lærer Jane opstod der en mulighed for at starte som personlig træner I SATS, Aalborg. Muligheden opstod da jeg tog et spinning kursus via centerchefen i SATS og der fik jeg så bidt mig fast og endelig manglede de personlige trænere. For at blive personlig træner i SATS skulle man til en audition, hvor vi ud af 5 var 3 der gik videre. Her er jeg i dag hvor jeg kan sparre med mine kollegaer og melde mig på kurser for at bibeholde min progression som personlig træner. Foruden jobbet i SATS er jeg desuden frivillig teamleder for FitforKids i Aalborg, der hjælper mig med at hjælpe børn og deres forældre til en bedre livsstil.

Jeg kan i den grad anbefale Aalborg Sportshøjskole der foruden træningsdelen har givet mig en mulighed for at fordybe mig i både andre mennesker og de opgaver vi fik stillet for. Brænder du for at gøre en forskel så tøv ej. Tanker ændrer ikke noget, det gør handling ✊ Malene Bärthol – personlig træner i SATS

Fitness personlig træner

Fitness personlig træner er for dig som vil ud i branchen som personlig træner i f.eks. et fitnesscenter, som Malene. Uddannelsen giver et godt og bredt grundlag, som udvikler dine evner og færdigheder som fitness personlig træner. Du vil under dit forløb komme til at undervise både andre elever og folk udefra “det virkelige liv”. Du bliver både dygtig som udøver og stærk som underviser. Det specielle ved uddannelsen på Aalborg Sportshøjskole er, at bliver uddannet træner 2 gennem Danmarks Idrætsforbund og opnår niveau 4 gennem Europe Active.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.