Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hvad er Basecamp?

BaseCamp er mere end bare et værelse og en seng at sove i. Hos BaseCamp skaber vi oplevelser og giver de studerende muligheden for at finde ligesindede unge mennesker, som de kan opbygge langvarige venskaber med – alt sammen i kreative, grønne og behagelige omgivelser udformet i lækkert design. Alle værelser er fuldt møblerede og med eget badeværelse. Hertil har man enten eget køkken eller adgang til et af de topmoderne fælleskøkkener.

BaseCamp er et koncept, der tager udgangspunkt i fællesskab. Vi ønsker at skabe et community af studerende på tværs af uddannelser og interesser og på den måde give dem muligheden for at få så meget ud af deres studietid som overhovedet muligt. Derfor sætter BaseCamp en ære i at tilbyde sine beboere en lang række aktiviteter, der kan nydes både i fællesskab og på egen hånd. Udover BaseCamps sædvanlige udvalg af faciliteter som bl.a. fitnesscenter, vaskerum, biograf og fællesarealer tilbyder BaseCamp Lyngby derfor en løbesti langs taget af bygningen, en privat urtehave, gamer-rum, eventrum, Cyberobics® træningsrum og meget mere.

Hvad får jeg med i prisen?

Det bedste ved Basecamp er, at alt er inkluderet i prisen. Hvad betyder alt? Det betyder: el, vand, varme, internet, fælleskøkken, fitnesscenter, gamer rum og meget mere. Så den pris, som du ser på nettet, er den fulde pris.

For at sikre at vi lever op til vores mission om at skabe et fællesskab med plads til alle, har vi desuden skabt vores unikke BaseLife koncept. BaseLife sikrer først og fremmest, at alle beboere er trykke ved at yde support til beboerne døgnet rundt. Vores BaseManager og Assistant BaseManager er til stede hver dag fra 9 til 17, og når de tager hjem, overtager vores BaseBuddies support-tjansen. Så uanset om man har skåret sig i fingeren eller afløbet er stoppet, er vi altid klar til at hjælpe døgnet rundt. Derudover er det også BaseLife-teamet, der skaber og afholder en lang række forskellige events, der giver de unge mulighed for at udvikle sig og networke – eller bare have det sjovt.

Nærområdet

BaseCamp Lyngby er selvfølgelig en oplagt mulighed for unge, der studerer i nærområdet men med de mange grønne områder og de smukke søer, er det også en rigtig god løsning for unge, der studerer i København, men gerne vil bo i mere grønne omgivelser med rig mulighed for udendørs aktiviteter.

Som beboer hos BaseCamp Lyngby kan man f.eks. fylde picnickurven og ro en tur på Lyngby Sø, der majestætisk slår sine bredder ud mod de gamle skove. Man kan også udfordre sig selv og se, om man kan klare de 21 km rundt om Furesø på gåben, eller man kan besøge frilandsmuseet og tage en tur tilbage i danmarkshistorien.

Derudover er Kongens Lyngby blot en cykeltur væk. Her her man hyggelige cafeer, lækre restauranter og et hav af specialbutikker, der altid har det, man lige står og mangler.

Hvem kan bo hos BaseCamp?

BaseCamp er for alle studerende. Så uanset om du er i gang med din PhD eller lige er startet på finansøkonom-uddannelsen, har BaseCamp et værelse til dig. Udover de studerende er der i Lyngby ca. 150 senior- og firmaboliger, der er med til at skabe en unik blanding af unge og ældre mennesker, der alle deler glæden ved at bo i grønne omgivelser – tæt på storbyen.

Hvis vi har fanget din interesse, kan du gå ind på basecampstudent.dk og booke dit værelse nu!

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.