Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Boost din crossfit

CrossFit er en dynamisk træningsform hvor man arbejder med hele kroppen - altså “Constantly varied high intensity functional movement”. Med CrossFit på Aalborg Sportshøjskole bliver du præsenteret for alle aspekter af CrossFit: Cardio, gymnastik, styrke og vægtløftning.

Her i artiklen fortæller tre tidlige elever, om deres oplevelse med CrossFit på Aalborg Sportshøjskole.

Emilie Kaare Frømming:

”Da jeg valgte CrossFit linjen på Aalborg Sportshøjskole, havde jeg aldrig forventet at udvikle mig så meget sportsligt såvel som personligt. Under kyndig vejledning af både Rasmus og Jesper har jeg udviklet skills og forbedret mig såvel i styrke som i vægtløftning. Desuden har jeg lært mig selv at kende på helt nye måder.

F.eks. har jeg fundet ud af, at jeg kan presse min krop meget mere, end mit hoved siger, og jeg har fundet ud af, at det ikke altid er en god idé at give den maks gas i en lang wod! En af de fedeste ting ved CrossFit linjen er den diversitet, som man finder. Om man er rookie eller rutineret, så kan du være helt sikker på, at du vil blive udfordret!”

Julie Støtterup:

”Som elev på CrossFit linjen lærer man meget om sig selv. Man overskrider grænser, skaber succesoplevelser i et unikt

fællesskab og nørder teknik i bl.a. vægtløftning og gymnastik. Jeg er derfor ikke i tvivl om at Crossfit-linjen på Aalborg Sportshøjskole har været den bedste beslutning for mig.

Det har været den vildeste oplevelse at være omringet af ligesindede, åbne og hårdtH arbejdende mennesker, deruanset niveau, altid giver sig 100% og hjælper hinanden over målstregen. Derudover, har vi nogle helt fantastiske undervisere som har været der for hver enkelte elev. Hele opholdet har været med til at åbne mine øjne op for, hvor fed og krævende en sport CrossFit er. Jeg ved med sikkerhed, at det er noget jeg vil se tilbage på og komme til at savne længe efter mit ophold er slut.”

Frederik Klein:

”Jeg hedder Frederik, 23 år. Jeg startede på CrossFit linjen fordi jeg trængte til nogle nye udfordringer i mit liv og jeg følte mig ikke klar til at studere endnu. Da jeg startede, var jeg vildt nervøs, fik jeg nogle gode roomies, kunne jeg være med på deres niveau og hvordan ville det hele komme til gå. Allerede efter introugen fandt jeg dog ud af at der absolut var ingenting at være nervøs over.

Alle mennesker var smilende og klar på at gøre opholdet til en fed oplevelse. Trods de mange forskellige niveauer og personligheder der var på linjen, satte det ikke en stopper for noget tværtimod. Jeg skulle i starten kun have gået i efteråret, men blev simpelthen nødt til at forlænge med et ekstra ½ år”

CrossFit

Undervisningen er designet til at forbedre dig og dine evner indenfor CrossFit. Gennem en blanding af individualiseret skill arbejde, strikt gymnastiske, styrke og vægtløftningscykluser, workouts og support øvelser gør vi dag for dag dig til en bedre CrossFitter. Igennem progressioner og regressioner, sørger vi for at udfordre alle på det niveau de er på. Vi sætter en dyd i at hjælpe individet, men med stort fokus på fællesskabet omkring træningerne. Vi fejre hinandens succes’er, og hjælper hinanden igennem hårde workouts.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.