Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ungdommens Folkemøde afholdes d. 7.-8. september, i Valbyparken i København

Her omdannes plænen til et mekka af samtaler, musik, kunst og debatter. Det er helt gratis at deltage, og alle er inviteret med når vi holder en festival i demokratiets navn.

Musikken og koncerter har længe været savnet, og derfor starter vi dagen ud med dette på Ungdommens Folkemøde. Begge festivaldage åbner vi ballet med fællessang, i samarbejde med Vega og deres fællessangsprojekt Sangskatten. Det hele bliver ført an af Guldimund aka Asger Nordtorp Pedersen, og sammen skal vi synge sangskats-sange, både de nye og de gamle. Der vil være sange du kender, men sikkert også nogle som du ikke har hørt før.

Vi kan desuden løfte sløret for, at BBYBITES sætter gang i festen torsdag d. 8. september, med sine provokerende tekster, melodisk rap og legende vokal. Hun spiller på mange af sommerens store festivaler, og gæster altså også Ungdommens Folkemøde.

Ud over musikken sætter Ungdommens Folkemøde også fokus på politikken – derfor får besøgende en unik mulighed for at møde alle de politikere, vi normalt kun ser på tv, Facebook og i aviserne. Det giver mulighed for at stille de spørgsmål, du har på hjerte, direkte til politikere som sidder på magten, kort tid inden det næste Folketingsvalg.

Onsdag kan du blandt andre høre Jakob Ellemann-Jensen og Morten Messerschmidt holde taler til unge, torsdag kigger Sofie Carsten Nielsen, Mai Villadsen og flere forbi. Se det fulde program for partiledertaler på Ungdommensfolkemøde.dk.

Hvis du selv har noget på hjerte og mod på at holde en tale foran et stort publikum, kan du skrive dig op til en taletid på Ølkassescenen via hjemmesiden. Ungdommens Folkemøde er et sted hvor du kan udtrykke DIN holdning, ikke kun til politikere og andre magthavere, men også direkte til andre unge. Kig forbi!

Læs mere om Ungdommens Folkemøde her.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.