Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan indretter du en cool studieplads

Det første hjemmekontor

Vi lever i en tid med forandringer, som får os til at udfordre og omdefinere måden at leve og arbejde på. Flere og flere arbejder hjemme. Og skal man tro diverse rapporter og eksperter på området fra ind- og udland er den integrerede hjemmearbejdsplads kommet for at blive. Blandt andet tales der om, at vi i en ikke alt for fjern fremtid kommer til at se flere og flere adresseløse kontorer, arbejdsnomader og folk, der omfavner et såkaldt hybridt arbejdsliv.

For de fleste unge er det allerede virkeligheden. De studerer eller arbejder på laptoppen hjemme i sofaen, på caféen, på specialekontorer, toge og parker, når vejret tillader det. Studerende kan arbejde hvor som helst, og de er vant til at være agile og fleksible. Og det er ikke en dårlig ting. Tværtimod. Men det er både rart og vigtigt at have et sted, hvor man kan trække sig tilbage, finde ro til fordybelse.

Uanset om man stadig bor derhjemme, på kollegiet eller har sin egen (dele)lejlighed, så bør et ordentligt hjemmekontor have prioritet. Et studiehjørne med et praktisk bord, en funktionel stol og god belysning er alfa omega. Et lille refugium eller den private læsesal. For så kan online-undervisning, opgaveskrivning og pensumlæsning bare komme an!

Skrivebordet Asti Desk, 5499 kr., BoConcept.
Kontorstolen Adelaide kan justeres i højden, er drejelig og har en god siddekomfort. 5699 kr., BoConcept.

Bordlampe, Quay, 1499 kr., Eva Solo.

Bordur, Air du temps, 1046 kr., Kartell.
Pocket-reol, farven Taupe, 1425 kr., String Furniture.

Bordlampe, Geena, mini, 1471 kr., Kartell.
Skrivebord, model #131, egetræ, 5499 kr., Skovby.
Væghængt skriveplads, 4449 kr., BoConcept.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.