Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

4 tips til en bolig på 1. klasse … også selvom du er på SU!

Det er de færreste unge, der bor på en masse kvadratmeter. Men selvom du bor småt, og det månedlige rådighedsbeløb består af en SU plus det løse, så kan du sagtens indrette dig lækkert.

’Small living’, ’compact living’, ’maximize your space’, ’down scale’ og ’down size’ er betegnelser, vi efterhånden støder på alle vegne. Boligprogrammer på Netflix og bolig-influencers på Instagram.

Mens det for mange er en bolig-trend, så er det for rigtig mange unge en nødvendighed.

Så hvad gør du? Vi har samlet nogle af de bedste tips fra boligprogrammerne og influenterne her

1: Vælg få, gode ting, som du kan tage med dig, når du flytter i noget større. Tænk på design og møbler som små investeringer – hvis du køber noget godt, kan du enten have det for livet eller sælge det videre.

2: I små boliger skal du tænke dig godt om, være kreativ og selektiv, og udnytte hver centimeter. Find intelligente, multifunktionelle møbler, som gerne er mobile og helst ikke fylder for meget. Små sideborde, du kan flytte rundt med, spiseborde, du både kan spise og arbejde ved eller sofaen, du også kan sove i. Det kunne også være reoler, der kan skaleres op og ned, som du har behov for. Små lamper, der er lette at flytte på samt flere, store spejle er også en god idé i et lille hjem.

3: Hvis du bor i ét rum, så opdel det i zoner med gardiner. String System og String Pocket er ideelle til small living. De tager ingen plads rent visuelt og er supernemme at indrette med. String System er fleksibelt og funktionelt. Det er modulært og multifunktionelt. Det kan justeres og lægges sammen. Det kan samles på forskellige måder og let dekonstrueres og transporteres til et nyt rum, når det er nødvendigt. Systemet er designet til at passe til lige netop dit behov, selvom de behov ændrer sig gennem årene. Det er optimalt, når du flytter fra bolig til bolig. String System er med andre ord så fleksibelt og frit, at du altid kan skabe en løsning, der fungerer for dig – du er din egen designer.

4: Det kræver blot, at du planlægger dine ønsker og indkøb, og her er det en god idé at lave et moodboard med billeder af de møbler og designobjekter, du godt kan lide. Her hjælper Small Living dig på vej med interiør, der ikke koster en formue

Borde, der både kan bruges som spisebord og skrivebord fra Skovby og Eva Solo. Pris hhv. 7999 kr. og 10.999 kr.

Stofgardin, Oak, fra 1676 kr., og Wisper, fra 1200 kr., Luxaflex.

Reolvæg, Pocket, moduler fra 1189 kr., String Furniture.

Spejle fra Naver Collection og Eva Solo til hhv. 3123 kr. og 2199 kr.

Opbevaring, 6244 kr., Kartell. Skammel/sidebord, 744 kr., Kartell.

Små bordlamper, Take og Goodnight, 891 kr. og 1831 kr., begge fra Kartell.

Lamper, Nui Mini, 2195 kr., og Lita, 1666 kr., Luceplan. Sofa, 9999 kr., BoConcept.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.