Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Pimp din phone med fede apps

Det kan være vanskeligt at skille de gode apps fra de sløje, når man surfer i App Store eller Google Play. Heldigvis kommer GOTHA dig til undsætning med syv fede apps, du kan hente ganske gratis i App Store og Google Play.

FÅ STYR PÅ DIN TRÆNING

Er 2015 året, hvor du skal komme i brandgod form? Så skynd dig at få hentet MyFitnessPal. Appen måler dit kalorieindtag og forbrænding let og brugervenligt, og den er derfor et must-have for alle fitnessudøvere.

Fås til iOS & Android

FANG HELE SOLOPGANGEN MED HYPERLAPSE

Hyperlapse er et af de mest imponerende værktøjer til videoredigering på app-markedet. Instagrams app lader brugerne skabe videoer med enten slowmotion eller speed-up effekt. Den er meget simpel og brugervenlig, og så kan time-lapse videoer bare noget som film i realtid ikke kan, såsom at vise en hel solopgang på ét minut.

Fås til iOS

HVAD ER DET NU DEN SANG HEDDER?

Vi kender det alle sammen. Du hører en god sang i radioen eller til en fest, men kan simpelthen ikke finde ud af, hvad den hedder. I det øjeblik må man tage teknologien i brug, og her kan man med fordel hente Shazam ned på sin smartphone. Åbn appen og hold den tæt på højtalerne. Efter få sekunder viser appen både titel og artisten bag nummeret.

Fås til iOS & Android

FIND ALT I DIT NÆROMRÅDE

Du kender nok det med at skulle finde en god bar eller en hyggelig restaurant i nye uvante omgivelser. Du kan selvfølgelig spørge den lokale befolkning, som med store armbevægelser og forvirrende højre-venstre forklaringer vil fortælle dig, hvor den gode bar ligger. Du kan også vælge at hente en app, der gør det hele meget lettere, nemlig FindNearMe. Appen bruger din telefons GPS til at liste hæveautomater, barer, restauranter, caféer og så videre i dit nærområde.

Fås til iOS & Android

HJERNEGYMNASTIK

Det er ikke kun musklerne, som har godt af at blive trænet. Det har din hjerne faktisk også. Elevate er en app til dig, der vil holde hjernen skarp eller bare har lyst til at teste dine evner. Appen træner en bred vifte af din hjernes funktioner ved at stille forskellige daglige opgaver til dig, som tester blandt andet din hukommelse og dine matematiske evner.

Fås til iOS & Android

BLIV QUIZMESTER

Quizspil bliver aldrig kedelige – med mindre man efterhånden kender alle svarene på spørgsmålene. Det gør du måske i nogle af de danske quizapps, og så er QuizUp et oplagt valg. Quizzen er på engelsk og indeholder mere end 220.000 spørgsmål. Det burde være nok til et par runder.

Fås til iOS & Android

DEN ULTIMATIVE SPORT-APP

ESPN SportsCenter er den ukronede konge af sport-apps, og med denne app har du alle dine sportevents samlet i én. Man kan tjekke kampe, hurtigt og diskret, inden for mange forskellige sportsgrene. Følg med i verdens fodbold- og basketballkampe, eller i mere utraditionelle sportsgrene som ishockey, cricket, rugby og mange flere.

Fås til iOS & Android

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.