Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: H&M

Mild mode

Farverne er blide, og silhuetterne er rummelige. Forårets stil rummer både forsigtige farver og flippede snit. Pigerne kan glæde sig over tøj, der er behageligt og praktisk uden at være fodformet, og drengene kan roligt beholde i hvert fald noget af sportstøjet på uden for træningstid.

.

Blid blå: Foråret er en tid, hvor farverne titter frem i naturen, og himlen oftere er blå end grå. Det afspejler sig i sæsonens farver, der har mange sarte, lyseblå nuancer. Farven er især god på denimstof, men bliver det for ferskt for dig, så sæt en knaldrød hat, et smykke eller en læbestift til. Striber og elementer med print af tropiske blomster er også populære.

Rimelig rummelig: De stramme, figursyede Mad Men-inspirerede kjoler er ikke længere så fremherskende. I stedet er der blevet plads til store skjorter, brede bluser og elastiske kjoler. De er behagelige og praktiske, men fremstår ikke posede, da ærmer og skuldre er holdt helt smalle. Du kan med fordel kombinere de store overdele med stramme bukser eller pencilnederdel, så dit tøj ikke ligner en luftballon, der snart skal pustes op.

.

Sort sport: Herretøjet har også masser af sportselementer, men her er farverne typisk mørke. Bukser og hættetrøjer i sort er pæn hverdagsmode

KUN PÅ EN CATWALK

Aktuelle trends, der måske fungerer knap så godt i virkeligheden.

Meget store pelse: Flotte på den halvfjerdser-flippede måde. Lige indtil du spilder din kaffe, eller en lille, hidsig hund vil slås eller parre sig med din pels. Og hvordan er det nu lige med pelse og vaskemaskiner?

Toppe i sort læder og store hulmønstre: Rigtig sej hverdagsbeklædning. Hvis du hedder Daenerys Tagaryen, og dit job er at være hærfører i Game of Thrones. Ellers kan det hurtigt se for dramatisk ud, og du skal ikke spise en særlig stor frokost, før toppen sidder mærkeligt. Desuden er forårs- og sommertemperaturer i Danmark ofte ret uvenlige mod bare maver.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.