Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Drop penalhuset

Det er længe siden, at blyanten og viskelæderet var de vigtigste redskaber for studerende. Her får du bud på ny teknologi, der forsøder studielivet.

LUKSUS TIL ØRERNE

Lydproducenten Bang & Olufsen står bag de nye hovedtelefoner Beoplay H8. En blanding af læder, lammeskind og aluminium giver et eksklusivt look til hovedtelefonerne, der er de første med funktionen aktiv noise cancellation.

Med denne funktion kan du selv vælge, hvornår du har lyst til at lukke omverden helt ude, og hvornår du vil lukke den halvt ind, hvilket gør den perfekt til læsesalen og forstyrrende lyde. De koster fra 3.699 kroner.

www.bang-olufsen.com

FJERLET TEKNOLOGI

Elektronikproducenten Apple er kendt for sine enkle og strømlignede designs. I helt samme stil fungerer designet af iPad Air 2, der kun vejer 413 gram. Trods den ultra-tynde skærm, så har iPad ‘en op til ti timers batteri-tid og Touch ID, der med et enkelt fingerstrøg beskytter dine personlige data. Den koster fra 3.799 kroner, og hvis du har det internationale studiekort ISIC, er det muligt at få op til 10 procent rabat på udvalgte produkter.

www.apple.com

ELEKTRONISK RYGSÆK

Surge II Charged-rygsækken fra taskeproducenten The North Face ligner udefra set en helt almindelig, sort skoletaske. Den gemmer dog på en lille hemmelighed, for bag de utallige lynlåse findes en indbygget USB-oplader, der kan oplade alt lige fra mobiler til computere. Tasken, der kan rumme 32 liter, koster 1.499 kroner.

www.neye.dk

VANDTÆT FRIHED

En løbetur og et spring ned i det forårskolde hav gør underværker i disse eksamensmåneder. Den vandtætte walkman fra den teknologiske virksomhed Sony kan lade musikken blæse alle uvelkomne eksamenstanker væk, selv under vandet. Den koster fra 1.349 kroner, og hvis du har det internationale studiekort ISIC, er det muligt at få op til 10 procent rabat på Sonys produkter.

www.sony.dk

ET SKUD ENERGI

Handpresso Pump er en mobil espressomaskine, som ikke er større, end at den kan være i skoletasken. Den danske ingeniør Henrik Jul Nielsen stod bag maskinen, der med sit cykelpumpe­lignende udseende kun behøver en kaffekapsel og kogende vand til at trylle en god kop kaffe frem. Den koster cirka 740 kroner.

www.handpresso.com

BØJELIG YOGA-COMPUTER

Skærmen på den nye Ultrabook fra computerfirmaet Lenovo er fleksibelt og kan vendes og drejes alt efter behov. Den kan eksempelvis vendes, så tastaturet sidder på den anden side end normalt og lukkes op den omvendte vej. Den lette 13,3” Ultrabook Yoga 3 Pro koster fra 10.999 kroner, og hvis du har det internationale studiekort ISIC, er det muligt at få op til 10 procent rabat på udvalgte produkter fra Lenovo.

www.lenovo.com

LIVREDDER TIL MOBILEN

Tre danske studerende fra Danmarks Tekniske Universitet besluttede sig for at gøre noget ved det evige problem, at mobilen løber tør fra strøm, ligesom man har allermest brug for den. Det gjorde de med den mobile Volt-oplader, der kan oplade en iPhone 5 fra 0 til 100 procent på 90 minutter. Den er ikke større, end at du kan stikke den i lommen og oplade mobilen på farten. Den koster 349 kroner, og hvis du har det internationale studiekort ISIC, er det muligt at få 15 procent rabat på produktet.

www.getvolt.dk

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.