Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Toptunet i sneen

Glæder du dig også til den næste skiferie, kan du tyvstarte allerede nu og få fingrene i det hotteste inden for skiudstyr. Vi har talt med Nautic Surf og Ski, som fortæller, hvad der er værd at bruge sine penge på.

BLIV FLYVENDE MED DET BEDSTE BOARD

Ifølge Nautic Surf og Ski er Burton Process Flying V Snowboard det mest alsidige board på markedet, som kan stille alle fra begynderen til pro-rider Mark McMorris tilfredse. Den lette konstruktion gør, at boarded performer lige godt på pisten, i parken og i offpiste. Pris 3.199 kr.

SKRIFT LINSER PÅ FÅ SEKUNDER

Anon M2 er kåret som ”Årets Produkt” på den internationale sportsmesse ISPO i 2014. Du kan skifte linse på få sekunder uden at bekymre dig om fedtefingre på linsen. Leveres med to linser. Pris 1.899 kr.

DEN ULTIMATIVE FREESTYLE-SKI

Uanset om du gerne vil fyre den af i offpisten eller leder efter kantgreb til park og piste, så er Faction Candide Thovex 2.0 er den ultimative freeride- og freestyle-ski. Skiene har symmetrisk sidecut, camber under foden og en alsidig talje på 102 mm. Pris 4.899 kr.

FUNKTIONELT STREET-LOOK

Jakken fra Burton Dunmore har street-look’et, men også alle de detaljer og kvaliteter, som du forventer af en skijakke – tolags åndbar, vind- og vandtæt Dryride membran, Thermolite insulation for, aftageligt snefang og hætte. Pris 1.799 kr.

PERFORMANCE OG POWER

Er du en rutineret skiløber, er den prisbelønnede SX 120 allmountain en god støvle at vælge. Støvlen har et bredere fit, blødere instep og Thermofit RL3 inderstøvle, som sikrer komfort uden at gå på kompromis med den høje performance, respons og power. Pris 2.799 kr.

PÅ EVENTYR MED DUNASTAR POWERTRACK 84

Inspireret af den prisbelønnede Dynastar Cham giver Powertrack 84 modellen masser af løft i offpiste og opkørt sne. Men som markedet bedste allmountain ski kan du også køre på pisten som racecarver med fuld power i svingene. Pris inklusiv Xpress 11 binding. Pris 4.499 kr.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.