Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Træt af Tinder og Happn?

6 dating apps, der hitter i udlandet.

BUMBLE: EN GAMECHANGER

Bumble ændrer spillets regler. Sådan skriver folkene bag Bumble selv. De er i øvrigt tidligere Tinderudviklere, og man skal da også swipe til højre eller venstre alt efter, om man er interesseret i de viste profiler eller ej. Dér, hvor spillets regler ændrer sig, er, når matchet er opnået. Herefter er det kun kvinden, som kan begynde samtalen – inden for 24 timer. Så nu er det slut med at læne sig tilbage og vente på de kære fyre, damer, take action!

LOVOO: DET TYSKE HIT

Ligesom Bumble fungerer Lovoo et godt stykke hen ad vejen også som vores allesammens Tinder. Du kan nemlig se alle de piger eller drenge, som bruger Lovoo inden for en radius, som du selv bestemmer. Den store forskel består i, at du ikke behøver et match, før du kan skrive. Du kan bare skrive løs til alle inden for din valgte omkreds. Lovoo er allerede et hit i Tyskland, så den kommer nok snart et hak længere nordpå også.

HINGE: DATE DINE VENNERS VENNER

‘For alle dem, der er trætte af online creeps’. Sådan skrev amerikanske The Atlantic om dating app’en, Hinge. For medmindre at du har venner, som kun omgås creeps, så skulle du være rimelig home safe. Hinge er nemlig bygget op omkring dit Facebook-netværk, og den introducerer dig kun til folk, som du har venner tilfælles med på ‘fjæsen’. App’en er enormt populær i USA, så måske den også rammer Danmark inden længe.

PLENTYOFFISH: KVANTITET FREM FOR KVALITET?

Den yderst populære dating app med det ret så søde navn, PlentyOfFish, er allerede så småt kommet til Danmark, og det kan godt blive stort. I februar sidste år havde app’en nemlig allerede 90 millioner brugere i resten af verden, så ja... der er masser af fisk i havet derude. Du skal bare oprette en helt enkel profil med alder, højde, uddannelse og profession – og så er det ellers bare at gå i gang med at gå de potentielle matches igennem, chatte og finde lige præcis DIN fisk derude.

COFFEE MEETS BAGEL: KVALITET FREM FOR KVANTITET ...

… det er mantraet for denne dating app med navnet, Coffee Meets Bagel. App’en giver dig nemlig en enkelt lækker ‘bagel’ hver eneste dag; et særligt udvalgt match, som deler Facebook-venner med dig. Derefter har du 24 timer til at beslutte dig for, om den enkelte ‘bagel’ falder i din smag eller ej, og app’en noterer sig dit svar og tager den viden med sig, inden den serverer en ny ‘bagel’ for dig næste dag.

OKCUPID: OLDSCHOOL OG HELT OK

Der er allerede en pæn portion danskere, som har opdaget denne dating app, der fungerer ret meget som de mere oldschool dating sites som for eksempel dating.dk og match.com. I modsætning til de sider er app’en bare gratis. Du opretter en profil, søger efter det, du kunne tænke dig og kan skrive til dem, som du finder mest interessante.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.