Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Winter is coming!

Heldigvis betyder dansk vinter ikke en hær af is-zombier som i Game of Thrones, men det betyder stadig bidende kulde. Modeblogger Freja Wewer giver dig her cool tips.

“Det kan sagtens lade sig gøre at finde en jakke, som både er praktisk og moderigtig. Det er noget vrøvl, at de to ting ikke kan gå hånd i hånd,” mener Freja Wewer.

For hende handler det om at tage et valg. Vil man have en billigere jakke fra highstreetbutikkerne, som er med på den nyeste mode – eller vil man investere i en jakke, som man kan bruge år efter år?

”Går man i highstreetbutikkerne som H&M, Topshop, Gina Tricot og &Other Stories, kan man blive trendy relativt billigt, fordi deres designs ofte er trendbaserede. Men jeg ser en tendens i det danske modebillede, som viser, at vi er blevet mere kvalitetsbevidste. Jeg tror – og håber på – at det er en tendens, som er kommet for at blive. Rent økonomisk kan det på den lange bane godt betale sig at investere i en tidløs klassiker,” siger Freja Wewer.

Hendes erfaring er, at man højst sandsynligt vil ende med at skifte sin jakke ud året efter, fordi moden ændrer sig, og kvaliteten bare er dårligere. Brug hellere accessories til at style en klassisk jakke efter tidens trends. Men selvom man vælger en klassisk jakke, er der stadig nogle overordnede tendenser, man kan gå efter.

”Hvis man ser på tendenserne, så har pels og skind fået et stort gennembrud igen. Pelse må gerne være store og vamsede med god fylde. Jakkerne må også gerne være oversize med plads til masser af lag under – og det gælder begge køn.”

Acne Studios’ klassiske aviatorjakke i rulam har plads til masser af lag. Pris 15.995 kr.

Moncler har gjort dunjakken til et klassisk valg, da den både er flot og holder på varmen. Han Kjøbenhavn har lavet denne dunjakke til 3.500 kr.

Den klassiske, lange uldfrakke er altid et godt valg til mændene. Denne fra Acne Studios har et skarpt, clean look. Pris 9.495 kr.

ASOS arbejder også meget med pels denne vinter. Pris 1.880 kr.

Jakkerne må gerne være oversize denne vinter – både til kvinderne og mændene. Her fra Metal Moon til 1.850 kr.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.