Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Et kig i krystalkuglen

Nu varer det heldigvis ikke længe, før vi kan smide de uldne jakker og tunge støvler. Her får du nogle af forårets hotteste tendenser, som du allerede nu kan forkæle din garderobe med.

Spørger man de store mode-guruer som Vogue, Elle, Harpers Bazaar og Fashionista, så er de meget enige om de største trends fra SS16 fashion week runways. Ifølge de klogeste på modefeltet kommer foråret 2016 især til at byde på spanske fornemmelser, off shoulder i alle afskygninger, farverige og vandrette striber og ikke mindst masser af romantik med blomster og flæser.

STRIBER ANNO 2016

Striber går aldrig rigtig af mode. I år har catwalkens striber været lodrette og farverige

Striber: Stine Goya

SEÑORITA, I FEEL FOR YOU

En af de allerstørste tendenser er spansk-

inspirerede fornemmelser. Det betyder røde farver, blomster og señorita-looks.

DENIM FRA TOP TIL TÅ

Spansk: Stine Goya

Denim skal ikke kun være på dine cowboybukser i 2016. Dine kjoler, nederdele, shorts og jakker må også meget gerne være i let denim-materiale.

EN TILTRÆNGT MAKEOVER

Denim: & Other Stories

Den klassiske hvide skjorte fik en grundig makeover på diverse catwalks. På billedet ser du et eksempel fra Weekday, som samtidig understreger tendensen med “reb” i taljen.

FINE FLÆSER

Hvid skjorte: Weekday

Inspireret af stilen fra den victorianske periode, så vi på catwalken masser af flæser, puffede ærmer, høje halsudskæringer og et hav af blomster.

Flæser (sort eller farve): H&M

KOM MED IND I MIT SOVEVÆRELSE

Lingeri, pyjamas og badekåber er normalt noget, vi forbinder med soveværelser. Men nu er året endelig kommet, hvor du kan have pyjamas på hele dagen eller mikse lingeri-detaljer ind i dine outfits og stadig være med på den nyeste mode.

Underkjole: Samsøe

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.