Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FOTO: PR

Denim holder!

Uanset modens nye påfund vil denim altid være det nye sort. Det slidstærke, klassiske og rå materiale kan bruges til stort set alt – så hopper du i denim, kan outfittet aldrig gå helt galt. Og holdbarheden er næsten uendelig, så investerer du i denim, holder det!

RETRO BOYFRIEND

Jeans i et lidt maskulint snit er hot lige nu. Denne retro-agtige style hedder Brenda,  Blue Hills, boyfriend jeans. Peppes feminint op med sølv-stiletter.

SOM EN SLANGE

Denim behøver ikke være blåt – danske Metal Moon har kastet sig ud i en opsigtsvækkende og anderledes udgave med deres Snake Attack Jacket og Snake Attack Pants fra deres Collection No.2,  som er lavet af 98 pct. bomuld og 2 pct. stretch. Kombinationen af de to materialer giver et perfekt denim-outfit med mulighed for bevægelse. Foto: Thomas Skou.

TJEK PÅ TIDEN

Skal denimlook’et gennemføres, har Guess et armbåndsur med blåt stof som baggrund.

KIG TIL KNÆENE

Et råt look er nemt at opnå med huller ved knæene i bukser. Det sorte par her er fra 2nd One og hedder Lily, Black Hole.

COOL TREKANTER

Den rå denim-stil går til hverdag og fest godt i spænd med øreringe af sølv fra Kranz & Ziegler.

FORVANDLET KLASSIKER

De fleste kender den klassiske cowboyskjorte, som den kaldes. Den får helt nyt liv og look hos Blue de Gênes, som har modellen Bacco Conte i den nye kollektion.

STREET CAMOUFLAGE

Jeans behøver ikke være denimblå – hvis du tør skille dig ud fra mængden, kan du hoppe i et par army-mønstrede af slagsen, som fungerer lige så godt på festival som til hverdag. De er fra Lacoste.

BÆREDYGTIG MODE

Den nye denim-kollektion fra H&M , Denim Re-born, er lavet af genbrugt bomuld fra kædens butikker.

  • GOTHA udgives af PA Magasiner, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V. Tlf: 33472986.