På californisk manér | GOTHA

På californisk manér

Inspireret af den californiske musikfestival Coachella bliver dette års festivalmode en blanding af boheme, farver og frynser.

Mode

Coachella er Californiens svar på Roskilde Festival og er særligt kendt for at være et mekka for mode med en helt særlig festivalstil, der emmer af boheme, rock’n’roll og californisk sommersol – både for fyrene og for pigerne.

Uundgåelig unisex

Læderjakken er en fundamental del af den klassiske festivaluniform for både piger og drenge. Den giver det perfekte look til rå rockkoncerter og varmer godt, når de lange sommernætter bliver kølige. 

Læderjakke: Tiger of Sweden

Spraglede sommerskjorter

Det sommerglade udtryk gælder også for fyrene. Den mønstrede, Hawaii-lignende skjorte udstråler liv og glade dage, men med læderjakken ud over om aftenen ligner du med garanti en rockstjerne. 

Skjorte: Samsøe Samsøe

Fine frynser

Frynser er inkarna­tionen af amerikansk boheme. Hvis man ikke er klar til at anskaffe sig en flippet ruskindsjakke med frynser, kan man i stedet få hippielooket med en taske med frynser. Den er også praktisk, når man skal have sine ting med rundt på festivalen.

Taske: H&M

Har du en fjer i øret?

Store etnisk-inspirerede øreringe et must som del 

af Coachella boheme-stilen. Lad indianerøreringe som disse blafre i vinden med dit løse hår. 

Øreringe: H&M

Pæne blomsterpiger

På festival handler det om at fejre sommeren og sprede glæde omkring sig. Med en let, blomstret sommerkjole kombineret med de rette accessories er du klar til byde sommeren og ikke mindst festivalsæsonen velkommen.

Kjole: Samsøe Samsøe

Sommerklar sandaler

Fodtøjet er prikken over i’et på det perfekte festival-outfit. Pak et par flade sandaler, som understreger det rå bohemelook og giver dig lyst til at feste natten lang.

Sandaler: H&M

Med hatten på skrå

Hatten er denne sommers vigtigste til­behør til fyrene. Man kan bruge den i  stedet for kasketten for at opnå et mere råt og rocket look, og den går perfekt med læderjakken og den spraglede skjorte.

Hat: H&M

Måske vil du også læse