Sabbatår med mening | GOTHA

Sabbatår med mening

Skal du ud og opleve verden? Vil du gerne bruge dit sabbat meningsfuldt? Har du brug for point til din kvote 2?

En stolt pige, der viser sine lektier på et af vores undervisningsprojekter i Tanzania.

Projects Abroad sender hvert år ca. 10.000 frivillige ud til verdens udviklingslande for at hjælpe med at løfte en lang række vigtige opgaver, som giver point på kvote 2-kontoen.

Måske er du ikke helt afklaret omkring hvad du vil studere eller du har måske ikke helt gennemsnittet til at blive optaget gennem kvote 1. Måske er du ret sikker på din plads på studiet, men vil gerne have en pause inden studielivet for alvor begynder igen. Du er ikke den eneste. Vi har gennem tiden sendt mere end 100.000 frivillige ud på deres livs rejse, hvor de bidrager til lokalsamfundene i verdens udviklingslande.

Nogle kaster sig over naturbevaring på et Natur- og Miljøprojekt, andre er frivillige på et hospital eller en skole, hvor de hjælper det uddannede personale.


Som frivillig på vores folkesundhedsprojekt i Sri Lanka er du med til at lave sundhedstjek på lokalbefolkningen. 

Afprøv drømmestudiet og optjen kvote 2-point

Uanset om du drømmer om en karriere inden for jura, medicin, business, sygepleje eller noget helt andet, har du mulighed for at prøve kræfter med dit drømmefag, imens du møder andre fra hele verden med samme interesser. Vi sørger selvfølgelig for, at du får al den nødvendige dokumentation til en eventuel kvote 2-ansøgning.

Du kan også vælge noget helt andet og få det afbræk, som du måske har brug for inden bøgerne kalder. I så fald kan du for eksempel deltage på et dykkerprojekt, arbejde med dyrepasning eller arbejde med udsatte børn og unge - kun fantasien sætter grænser!

Venner for livet fra hele verden

En stor del af livet som frivillig er fællesskabet med andre frivillige fra hele verden. Vi sender frivillige afsted fra mere end 40 lande, så du vil helt sikkert møde andre unge og knytte nye venskaber.  

Du bor og arbejder sammen med andre frivillige, så du kommer bestemt ikke til at være alene. Vores personale arrangerer sociale aktiviteter for alle de frivillige og weekenden er fri til at tage på udflugter sammen.

Unikke oplevelser for livet

Et frivilligophold er meget mere end arbejde. Der er også rig mulighed for at få en masse fantastiske rejseoplevelser med sig hjem i bagagen. Du har fri hver weekend til at rejse rundt og opleve landet sammen med de andre frivillige. Vores frivillige besøger vulkaner, regnskove, dykker, tager på safari, bestiger bjerge, og knytter samtidigt venskaber for livet.

Udover rejseoplevelser får du som frivillig også et unikt indblik i lokalkulturen. Du får mulighed for at bo hos en lokal værtsfamilie, som introducerer dig for lokallivet. På den måde vil du blive klogere på sprog og kultur og få en masse uforglemmelige oplevelser hjem. 

Et sabbatår med mening

Du redder ikke hele verden ved at rejse ud som ulandsfrivillig i nogle måneder, men du er med til at gøre den berømte forskel. Hvert år er frivillige for eksempel med til at:

 • yde basale sundhedsydelser til udsatte indbyggere;
 • beskytte og bevare udrydningstruede dyr og planter i nationalparker både over og under havoverfladen;
 • lære børn at læse;
 • bygge og renovere skoler.

Skal du med?

Om Projects Abroad

 • Professionel organisation med 25 års erfaring
 • Vi sender årligt ca 10.000 frivillige ud i verden
 • 600+ projekter i 30 lande i hele verden
 • Kontorer og lokale medarbejdere på alle destinationer
 • Individuelt skræddersyede rejser og fastlagte grupperejser
 • Rejs når DU vil – ingen faste startdatoer
 • Oplev et fantastisk fællesskab med nye venner fra hele verden

Se mere på www.projects-abroad.dk

Advertorialen er lavet i samarbejde med Projects Abroad.

Måske vil du også læse